diumenge, 9 de desembre del 2012

Història de Dalt Vila

Hola a tothom!!
El nostre projecte ens ha dut a investigar sobre les muralles que hi ha a la ciutat d'Eivissa. No en sabíem gaire cosa de elles, ni qui les va construir, ni quan, per a que servien, si alguna vegada van ser conquerides... Teníem molts de dubtes! Així que cada un de nosaltres vam dur tota la informació que vam trobar per internet, llibres, etc. Un cop que teníem la informació, la van ordenar cronològicament i per grups la vam resumir. I aquí teniu tot el que hem descobert sobre les muralles d'Eivissa. És molt interessant!!




7 comentaris:

  1. Moooooolt bé!!! Sembla que els nins i nines de 3rB han treballat i han après molt. ENHORABONA!!!

    ResponElimina
  2. Enhorabona pel treball!! Heu resumit molt bé, i amb poc de temps, part de la història d'Eivissa.

    ResponElimina
  3. Impressionant! Els alumnes de 2nB volem donar-vos l'enhorabona. Molt bé!

    ResponElimina
  4. HOLA COMPAÑEROS, SOY BARBARA, Y CREO LO HEMOS ECHO MUY BIEN ESTE PROJECTO,A LO PRIMERO EMPEZAMOS CON LA CHINA, DESPUES CON LA MURALLA,Y POR ULTIMO EL MEJOR LAS MURALLAS DE DALT VILA.

    ResponElimina
  5. BONDIA SOC WALID Y GRASIS 2B PER AN GUSTAT EL NOSTRE PROJECTE.UNA ABRAZADA WALID

    ResponElimina
  6. Respostes
    1. bondia soc walid i me a gradat molt la escursio de E`ivissa i es diu dalt vila i es diu dalt vila perque esta dalt dela siutat de vila.una abrazada walid

      Elimina

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.