divendres, 1 d’octubre del 2021

Les primeres setmanes d'escola.

Aquestes dues setmanes, hem fet moltes coses: 

Hem fet les fotos de les normes per el nostre mural, també hem fet una activitat amb les receptes d'hummus i creps d'espinacs (les pujarem al bloc per si voleu fer-les a casa) i hem jugat a endevinar el que dibuixa un company/a. Aquí teniu fotos d'aquesta activitat:


Altres coses que també hem fet: un personatge misteriós amb na Silvia i històries amb daus. Aquí teniu un enllaç a una pàgina en la qual podeu jugar a inventar històries amb daus (story cubes)

A més, hem començat un projecte de reciclatge en el que volem crear els nostres jocs d'aula i volem recollir pilotes de tennis per posar a les nostres cadires (vàrem calcular quantes necessitàvem). També hem fet les portades per a la carpeta d'estudi i hem jugat amb Toni a les cadires a Educació Física.

Per últim, volem explicar-vos que ja tenim material per al pati (pilotes i cordes), això és una novetat aquest curs ja que el passat no podíem per la situació sanitària.

Esperem que us agradi la nostra entrada de bloc, Podeu afegir comentaris i els llegirem!



1 comentari:

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.