dijous, 5 de maig del 2022

Activitats interessants relacionades amb el nostre projecte.

 Pedoneu! Fa massa temps que no publiquem al bloc.

Aquí tenim algunes imatges d'activitats especials que hem estat fent i que estan relacionades amb el nostre projecte "Eivissa, la seva cultura i altes cultures acollides". 

Vàrem treballar una tradició ben eivissenca: emmariol·lar-se. Tota l'escola va venir emmariol·lada durant uns dies i nosaltres vàrem aprofitar per treballar la descripció i vocabulari en relació, així com més tradicions relacionades amb carnestoltes típiques d'Eivissa.



I el darrer dia d'aquella setmana, vàrem celebrar el Dijous Llarder, tots junts, a la platja de s'Arenal:


QUINA SETMANA MÉS ESPECIAL!!!


Altra jornada ben especial va ser la de Cervantessàpiens, en la que també vàrem descobrir moltes coses sobre Eivissa amb diferents tallers de ball pagès, jocs de taula, jocs tradicionals al pati i cançons:





També hem descobert indrets interessants de l'illa d'Eivissa, investigant on estan situats a diversos mapas i buscant imatges a Internet per crear presentacions online (també estem avançant molt en els aprenentatges relacionats amb la tecnologia):


Tot això ho vàrem complementar amb dues sortides molt interessants i divertides:

A la nostra meravellosa badia de Sant Antoni, on Juanjo, un súper expert en la matèria, ens va explicar moltes coses interessants sobre la fauna, flora i la història d'aquest lloc nostre, el qual hem de cuidar pel seu gran valor ambiental.

I també al camp d'aprenentatge de sa Cala, on vàrem veure un forn i un pou tradicionals, vàrem fer pa, jugar, conviure, una petita excursió, vàrem conèixer plantes d'Eivissa i com s'usaven, així com eines tradicionals.





Hem tingut l'oportunitat d'aprendre de moltes maneres diferents!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.