dilluns, 9 de gener del 2023

Tornem al treball!

Bon dia famílies,


tornem amb les piles carregades i amb moltíssimes ganes d'aprendre en aquest nou trimestre.

Avui, realitzem una activitat proposada per la comissió de lingüística, en la qual, la finalitat és crear un arbre de paraules boniques entre tots els alumnes del CEIP Cervantes.
Es tracta d'escriure una paraula bonica en l'idioma propi i traduir-la en català, amb l'objectiu de fer-nos conscients de l'afortunats que ens fa comptar amb tanta diversitat en el nostre centre.

Després d'haver realitzat aquesta activitat, hem aprofitat per a jugar a un joc anomenat "Paraules molt evissenques", que tracta d'aprendre d'una manera més lúdica el llenguatge de la nostra illa.




Buenos días familias,

volvemos con las pilas cargadas y con muchísimas ganas de aprender en este nuevo trimestre.

Hoy, realizamos una actividad propuesta por la comisión de lingüística, en la cual. la finalidad es crear un árbol de palabras bonitas entre todos los alumnos del CEIP Cervantes.
Se trata de escribir una palabra bonita en el idioma propio y traducirla en catalán, con el objetivo de hacernos conscientes de lo afortunados que nos hace contar con tanta diversidad en nuestro centro. 

Después de haber realizado dicha actividad, hemos aprovechado para jugar a un juego llamado "Paraules molt evissenques", que trata de aprender de una manera más lúdica el lenguaje de nuestra isla.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.