dimarts, 6 de novembre del 2012

DIA DE TOTS SANTS

El dia 1 de novembre serà el dia de Tots Sants i per això hem treballat a l'escola perquè celebram aquest dia i com es celebra.

Ens ha aparegut molt divertit el poder reunir-nos per compartir fruits secs i hem après el diàleg típic d'aquesta festa:


- Què hi ha res per ses ànimes?
- Ni "menos" pels cossos!
- Idò, mal te caigui el cul a trossos!
- I tu el recullis a mossos!!!


3 comentaris:

  1. Hola soc Claudia Fiori del curs 3B i les nines que estan en el video es diuen Sandra i Malak.Esperem que us agradi aquest video.

    ResponElimina
  2. Hola soy Marta Luque soy del curso 3B y me encanta y voy a hir a informatica y me a gustado mucho este video porque sale mi amiga Sandra y mi amiga Malak y me encamta tanto que jugamos todas y todos juntos en el patio y nos lo pasamos muy bien

    UN ABRAZO MARTA

    ResponElimina
  3. HOLA CHICOS LLA PASA UN DIA Y OS ECHO DE MENOS Y LLA ESTOY EN LA PUEBLA ESCRIBIRME COMENTARIOS PORFABOR Y LLAMARME QUE OS ECHO MUCHO DE MENOS Y HACERME UNA FOTO DE 4 PARA QUE LO VEA

    OS QUIERO MUCHO A TODA LA CLASE

    DE MARTA PARA TODA LA CLASE

    MUA

    ResponElimina

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.