dijous, 29 de novembre del 2012

Excursió a Dalt Vila

Hola!!
Avui hem estat d'excursió visitant Dalt Vila. Hem vist de primera mà tot el que havíem estudiat a classe: la muralla medieval, la muralla renaixentista, la catedral, el castell, el Portal de ses Taules, els baluarts... Ens ho hem passat d'allò més bé i hem après moltes coses noves.


3 comentaris:

  1. Hola soy Sandra y me lo pase muy bien en la excursion a Dalt Vila nuestra guia nos dio unas carpetas por grupos de cuatro.Tenia un mapa para ver por donde ivamos y fotos con preguntas que respondiamos cuando ivamos pasando. adios.

    ResponElimina
  2. melo he pasat molt be a la excurco a dalt de vila per que yo i la nostra guia uns ha dat unes carpetes per ha cada grup avian grups de 4 o de 5 i aquesta carpeta teni un mapa per que nusaltres pudriem saber on estem i on estarem i dins de aquesta carpeta avi tambe una fulla que ens fella preguntes sobre dalt de vila una abracada wail adeu que us alli agradat mol el meu comentari

    ResponElimina
  3. Hola soc Miguel me lo he passat bomba en la excursio a Dalt Vila i tambe ma a agradad els canyons.

    Una abrazada MIguel

    ResponElimina

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.