divendres, 8 de març del 2013

Medi. Treball PEIXERA OCEÀNICA

Hola.
Estem treballant en el nostre projecte i ara ens tocaria fer a casa un treball especial. A casa hem de realitzar una PEIXERA OCEÀNICA de cada un dels oceans del món. 

Materials:
-Caixa de cartró (tamany caixa de sabates)
-Per decorar la peixera qualsevol material: Punta dels llapis, papers pintats, plàstic, paper d'alumnini, tela, plastilina, etc.
-Els peixos i animals marins de qualsevol material: Paper, plàstic, cartró,paper d'alumini, tela, plastilina, etc.

Treball individual, però es pot fer igual que els companys que els ha tocat el mateix oceà. Hi ha bastant de llibertat per fer-ho. És un treball per desenvolupar la IMAGINACIÓ i les ganes de fer coses.
A classe cercarem els animals i plantes que viuen a cada oceà. Però a la caixa posar un títol on s'especifique l'oceà treballat, per exemple... OCEÀ ATLÀNTIC però xulo, pintat i amb tot allò que se vos passe pel cap. És un treball on l'imaginació conta molt i deixa bastant de llibertat per fer-ho. 

OCEANS treballats:
ATLÀNTIC...............Yassin, Joan, Nicole, Yaiza, Daniel.
PACÍFIC.................Malak, Salma, Eduardo, Shirley, Andrea.
POLAR ÀRTIC..........Brahim, Valentina, Yerai, Jose, Elena.
POLAR ANTÀRTIC......Tansem, Laura, Iván, Zaynab.
ÍNDIC...................Yanira, Iker, Marco, Lucía.

Data d'entrega a classe:  25 de MARZO.
Temps de realització:  16 dies complets. 
 
              

Aquestos poden ser dos exemples. A Internet podeu agafar més idees i veure com és el fons marí d'aquestos llocs. Podeu agafar i posar peixos, fons marí, corals, algues, gel als pols, animals aquàtics com foques, morses, pingüins, aus peixateres, icebergs als pols, orques, balenes, crustacis, mol·luscs, etc 
QUALSEVOL ELEMENT QUE PUGA TENIR AQUELL OCEÀ... A classe hem treballat quins animals marins van a cada part del món i poden cercar més a casa.  No es tracta de que estigui una caixa de sabates en 30 peixos... no tampoc hem de acabar en les espècies marines... almenys 10 elements ha de tenir.
Les families poden ajudar, però, no ha de ser una peixera professional... de venda al públic. Al final, ha de semblar una peixera d'un nen/a de Primària... Completa, decorada, però d'un nen/a cada u, a la seva manera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.