dilluns, 14 de desembre del 2015

Disseny de l'horari de 4t-B

Fa dues setmanes els alumnes de 4t-B varen dissenyar un horari de classe a gran escala, ja que no en tenien cap.

Tots varen posar de la seva part per fer el nou horari. Ens vàrem organitzar d'aquesta forma:

  • Un grup de 4 alumnes varen ser els encarregats de mesurar a la paret de la classe l'espai disponible per penjar l'horari definitiu. Després d'haver mesurat les dimensions varen sortir al passadís i començaren a dibuixar les caselles al paper continu. Sembla fàcil però no ho és!! Ells sols varen calcular quantes columnes i files havia de tenir l'horari i també quant havia de mesurar cada casella.

  • Dins la classe es varen quedar quatre grups. Aquests eren els responsables de confeccionar el contingut de l'horari: títol, hores diàries, dies de la setmana i les assignatures. Cada grup tenia les assignatures d'un dia de la setmana. Havien de retallar cada assignatura i pensar quin dia de la setmana estaven fent. Després sortiren a la pissarra digital i varen dibuixar el dia que els hi havia tocat.



  • Finalment, la darrera passa era aferrar-ho tot a l'horari amb velcro. Després el varen penjar a classe.

Aquí teniu el resultat final!!! Vos agrada???



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.