dimarts, 15 de desembre del 2015

Neules nadalenques

Avui, els alumnes de 4t-B han demostrat que són uns vertaders artistes. Avui han fet una manualitat amb paper ja que feia temps que no fèiem cap. Hem decidit fer neules de paper (a Mallorca es diuen així, mentre que a Eivissa reben el nom de flocs de neu).

Ho hem fet durant el desdoblament. Cada nin i nina havia de fer tres neules en total; dos neules amb un model rodó i una darrera neula més difícil de fer, ja que la base era quadrada.

De les dues neules rodones, una era lliure (així podien utilitzar la seva imaginació sense que ningú els digui com ho havien de fer) mentre que la segona era imitant un dels quatre models que tenien a la pissarra digital (models bastant difícils).

La darrera neula ha estat la més complicada però el resultat ha valgut la pena, ja que sense cap dubte, han estat les neules més maques.

Els resultats han estat fantàstics ja que han sortit unes neules molt xules. A continuació podeu veure les fotos dels dos grups.

Quan tornem de les vacances de Nadal continuarem fent activitats d'aquest tipus ja que s'ho passen molt bé i gaudeixen molt.

Aquest dijous els hi espera una nova sorpresa...segur que quedaran meravellats!!

GRUP 1






GRUP 2






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.