dijous, 14 de gener del 2016

Mesuram les etapes de la història

Avui hem sortit al pati a fer una activitat de ciències per mesurar les etapes de la història. Prèviament, a classe hem calculat els anys que dura cada etapa. Al pati hem fet quatre grups i cada grup tenia una corda o una cinta amb una longitud diferent. Ells havien de mesurar la corda o cinta i dir a quina edat de la història corresponia.

Ens hem adonat que l'Edat Antiga va ser una etapa molt llarga, de quasi 4.000 anys, mentre que altres etapes com l'Edat Moderna i la l'Edat Contemporània eren etapes molt més curtes (200-300 anys).

Finalment, hem agafat la corda més llarga que teníem per poder calcular la Prehistòria, l'etapa més llarga. La corda mesurava 100 metres i la prehistòria mesura 25.000 vegades més que la corda que teníem...QUINA BARBARITAT!








En aquest primer vídeo podeu veure el grup encarregat de mesurar l'Edat Antiga, l'etapa més llarga de la història (sense comptar la prehistòria). Dues maneres per mesurar una distància llarga, dues maneres diferents però a la vegada efectives. Aquí veiem a Carlos en acció intentant fer veure una manera més ràpida per calcular la longitud de la corda. Al darrer vídeo podeu veure a tota la classe treballant conjuntament. Havien de mesurar la prehistòria. La pregunta és: teníem corda suficient?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.