dijous, 15 d’octubre del 2020

Els viatgers i les viatgeres del temps

El mes de setembre vàrem decidim que seríem Els viatgers i les viatgeres del temps.

Quan es va assabentar el Ministeri del Temps, el qual controla que tots els successos de la història no es vegin alterat pels malvats, ens van enviar una missió secreta per a resoldre.

En la nostra classe va aparèixer un esquelet i el repte d'emplenar un informe sobre diferents aspectes relacionats amb aquesta aparició per a poder retornar l'esquelet a l'època històrica a la qual pertany.

Ens hem posat a la feina per a esbrinar tot el que necessitem saber per a resoldre aquest misteri.


El mes de septiembre decidimos que seríamos Los viajeros y las viajeras del tiempo.

Cuando se enteró el Ministerio del Tiempo, el cual controla que todos los sucesos de la historia no se vean alterado por los malvados, nos enviaron una misión secreta para resolver.

En nuestra clase apareció un esqueleto y el reto de rellenar un informe sobre diferentes aspectos relacionados con esta aparición para poder devolver el esqueleto a la época histórica a la que pertenece.

Nos hemos puesto manos a la obra para averiguar todo lo que necesitamos saber para resolver este misterio.





1 comentari:

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.