divendres, 11 de febrer del 2022

Primeres setmanes del segon trimestre

 Avui volem fer un recull d'algunes activitats que hem fet en aquestes primeres setmanes de l'any i del segon trimestre. 

- A l'aula, hem afegit nous càrregs com el numberday o la paraula de la setmana. 

- Hem començat un projecte sobre les cultures de l'aula. 

Per una banda, hem buscat informació sobre les nostres cultures: artistes i receptes. 

Per altra banda, també estem coneixent Eivissa i la seva cultura. Per exemple, hem repassat els municipis d'Eivissa i les localitats de Sant Antoni de Portmany, fent un trencaclosques del mapa de la nostra illa. 


- A matemátiques, hem començat amb situacions en les que necessitam dividir. 



    També hem començat a jugar a nous jocs matemàtics. Tanmbé hem jugat al UNO i el DOS, que ens varen regalar els Reis Mags. 


A més, hem continuat treballant la descomposició de nombres i hem après l'arrodoniment.

- Hem començat a utilitzar els ordinadors, entrant al nostre compte personal, tant al correu electrònic, com al classroom per fer diferents activitats del nostre projecte. 

- Al primer trimestre vàrem escriure un conte en equips o parelles. En aquest trimestre, hem preparat preguntes de comprensió escrita. També hem començat a llegir-los a la resta de la classe com un conta-contes. Després, els grups responen a les preguntes preparades per veure si hem entès bé el conte. 


- Com hem buscat receptes de les nostres cultures, també estem treballant l'alimentació i la digestió. Hem començat veient un vídeo sobre el cos humà, la digestió i la importància de la bona alimentació. Després, vàrem comentar-ho i seguirem tractant aquest tema durant el trimestre.

- A llengües, hem treballat les normes ortogràfiques de la G/J i de la B/V. 

- A música, hem escoltat una cançó sobre la pau: Zimbolé. I en diferents sessions, l'estem treballant amb percusió corporal i amb diferents instruments.

- A E.F., hem fet kàrate amb una karateka guanyadora d'alguns campionats importants. 

Per últim, des d'ahir ja no és obligatori dura la mascareta al pati. 



1 comentari:

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.