dimarts, 12 d’abril del 2022

Setmana cultural

Bon dia i bona hora famílies,

Durant aquesta última setmana al centre hem estat celebrant el CervantesSàpiens. Cuncurs format per diferents activitats que dónen a conèixer als infants diferents parts de la cultura de les Illes Pitiüses.

El divendres realitzarem jocs com el mémori de paraules eivissenques, jocs populars, una sopa de lletres de productes típucs i llocs emblemàtics, i per acabar el dia reberen una masterclass sobre els balls, música i cançó de les Pitiüses.







Avui, dimarts 12 d'abril hem visitat el camp d'aprenentatge de Sant Vicent de Sa Cala, on en Pere i n'Eva ens han ensenyat el procés de fer pa, com s'ha fet tradicionalment. Hem conrat es forn, hem fet farina, hem posat es llevat, hem pastat, hem deixat llevar es pa i finalment l'hem enfornat. A més a més durant tot el procés, també ens han mostrat diferents cereals dels que s'obté farina per fer pa.





























Després de dinar hem fet una caminada per conèixer l'entorn natural que tenim a l'illa d'Eivissa, algunes de les plantes més característiques i hem visitat es pou des Baladre, on ens han explicat els diferents usos que tenia antigament.





Abans de tornar a casa hem recollit els nostres pans i ens hem despedit del camp d'aprenentatge amb ganes de tornar-hi.

Moltes gràcies Eva i Pere per la vostra rebuda i immillorable tracte!

Salut i alegria,

Xico

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.