dimecres, 8 de febrer del 2023

SORTIDA AL TEATRE!


Bon dia famílies!

El passat dia 23, vam realitzar una sortida a l'auditori de *Cas *Serres, a veure un teatre titulat "Refugi".

Com ja sabíem i havíem comentat en classe, estava teatralitzat pels nostres amics David i *Monma, que tantes activitats han realitzat amb nosaltres, amb l'objectiu d'inculcar-nos amor pel teatre, la creació d'històries i, per tant, la importància del desenvolupament de la nostra imaginació.

Aquest teatre en concret, tractava sobre la necessitat d'ajudar-nos els uns als altres i l'important que és conèixer les històries dels altres.

Ens va encantar aquesta obra i vam agrair als actors per deixar-nos gaudir d'ella.


Buenos días familias!

El pasado día 23, realizamos una salida al auditorio de Cas Serres, a ver un teatro titulado "Refugio".

Como ya sabíamos y habíamos comentado en clase, estaba teatralizado por nuestros amigos David i Monma, que tantas actividades han realizado con nosotros, con el objetivo de inculcarnos amor por el teatro, la creación de historias y, por lo tanto, la importancia del desarrollo de nuestra imaginación.

Este teatro en concreto, trataba sobre la necesidad de ayudarnos los unos a los otros y lo importante que es conocer las historias de los demás.

Nos encantó esa obra y agradecimos a los actores por dejarnos disfrutar de ella.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.