dijous, 11 de febrer del 2016

Pregunta 4. Grècia

Per acabar la setmana, heu de fer la darrera pregunta sobre Grècia.

A classe hem estudiat sis dels reptes que va fer Heracles durant la seva vida, però en total en va fer dotze. Per tant, ens hem deixat sis reptes pel camí.

La pregunta d'aquesta setmana és cercar un repte (només un) i explicar-lo en un parell de línies.

Heu de posar el títol del repte i descriure què va fer Heracles per superar aquest repte.

Màxim de línies: 8.

Important: no es tracta de copiar la informació d'Internet i pegar-la per fer el comentari. Tot el que poseu al vostre comentari ha de ser vostre, amb les vostres paraules.

Aquesta activitat és per dimarts com a molt tard.

16 comentaris:

  1. EL CAN CÉRBER (Dotzè I últim repte d'Heracles)
    El Can Cèrber era un ca monstruos de tres capa I cuando de ser. El Can Cèrber custodiava les portes de l'infern.Alguna diuen que Heracles li va dir a Hades que lo regalI el Can Cèrber,en altres es produeix una lluita contra el Can Cèrber, al final en totes les versions Heracles
    vence al Can Cèrber I cosigueix sorteo de l'infern.

    ResponElimina
  2. Hola sòc Monsef
    El gos cèrber

    Aquest gos era de tres caps amb cua de serp que s'encarregava de vigilar que elS morts no s'escapassin de l'hades.
    El primer obstacle era que ningú podria saber on estava l'entrada a l'hades. l'heroiHeracles es troba amb Orfeu que tornava de la seva expedició a l'infern per rescatar a Eurídice i ell li va explicar com anar-hi.

    ResponElimina
  3. Hola, soc na Care:
    Jo parlaré sobre l'undècim treball d'Heracles, les pomes d'or de les Hespèrides. En el seu penúltim treball, Heracles tenia que aconseguir les pomes d'or que només creixien al jardí de les Hespèrides. L'arbre del qual provenien les pomes era custodiat per les nimfes Hespèrides, les filles del tità Atles. Aquest últim, va ser condemnat a suportar el cel sobre les seves espatlles per tota la eternitat. Así que mentres que n'Atles s'oferí a aconseguir les pomes per a Hèracles, ell sostenia el cel. Quan Atles tornà, Hèracles el va fer sostenir el cel una altra vegada i ell se'n va anar d'allí.

    ResponElimina
  4. Hola soc Nurdin,i vaig a parlar de les euges de diomedes,el rei diomedes als seus estables unes euges que menjaven persones el rei escollia alguns dels seus hostes cada nit els donava per menjar ales euges.Heracles es dirigi ca a tracia amb alguns valuntaris i vence el petit excercit de diomedes que guardava a la casa. Despres captura el rei i el llansá en vida a les seves euges,que el devoraven.Despres d'aixó,i es tornaven maixes i les pogue enganchar al carro de diomedes per portarles a Micenes,i alli es on l'ha derrotat

    ResponElimina
  5. Hola soc Mireia
    EL GOS CÈRBER

    Aquest gos tenia tres caps i la cua de serp se ecarregava de vigilar que els morts no
    s'escapassin de Hades.
    Heracles en aquest repte volia treure el gos Cèrber de l'ifern.
    Hades li va dí que amb la codició de captuar-lo amb els seus braços i el va coseguí.

    ResponElimina
  6. Hola soc AMAYA
    Los bueyes de Gerio

    Decime treball de Heracles era matar a un gigant llamat Gerio que tenía 3 cosos,i robar sus bueys.
    Gerio tenía un gos de bigilant era Germán de can cerver,Heracles va matar a el germa de can cerver amb fletxes igual que Gerio.
    Heracles va volver amb els bueys i uns cuants bueys es varen pedre per cami.

    ResponElimina
  7. Hola soc Irene Fernandez.
    El cinyell de les amazones:
    En aquest recte Heracles tenia que conseguir el cinyell de la reina de les amazones Hipólita,se lo va demanar Admete.Hipólita quan va veure a Heracles va enamorarse de la seva força i li va regalar el cinyell.Pero Hera creia que Heracles volia seguestrar a la reina Hipólita,varen luchar i foren vençudes i Heracles va fugir amb el cinyell.
    Adeu.

    ResponElimina
  8. Hola sóc Desirèe.L'hidra de Lerna: Heracles va començar tallan el cap i sortia dos mes, va agafar una torxa i cremo tots els caps així va superar el repte numero dos.

    ResponElimina
  9. Hola soc Ivan Mérida i aquesta es la meva resposta :
    EL GEGANT GERIO.
    Era un montre gegant alat fill de Crisaor i Calirroé, format per tres cossos humans units per la cintura. Era invencible en la batalla i amo d´una gran saviesa. Vivia a l´illa de Eritia i tenia una esplèndida cabanya de bestiar guardat per un gos de dos caps, es deia Ortro, i per un pastor anomenat Euritio. El repte realizat per Heracles va a ser robar dit bestiar, despres de la qual va a matar a Gerio quan aquest li buscava per vejar-se. Aquest va a ser un dels dotze reptes d´Heracles.

    ResponElimina
  10. Hola!!!Soc Lucía i la meva resposta és:Els ramats de Gerió

    El desè treball d'Hèracles era el de robar els ramats del gegant Gerió, monstre amb la forma de tres homes units per la cintura i de força llegendària que vivia a l'illa de Erítia, a l'oest del Mediterrani. Per arribar-hi va haver de creuar el desert i, aclaparat per la calor, disparà una fletxa a Hèlios, déu del sol: Hèlios li demanà que el deixés en pau i Hèracles en canvi li demanà la copa màgica que feia servir el déu per viatjar d'est a oest cada dia. El déu així ho va fer, de manera que Hèracles pogué arribar a Erítia sense més entrebancs. Pel camí, construí dues columnes a l'actual estret de Gibraltar per commemorar el seu pas.

    ResponElimina

  11. Hola soy LINA Y os voy a hablar de Las yeguas de Diomedes


    Octavo trabajo de Hércules. Esta vez Euristeo ordenó a Hércules que le llevara las cuatro yeguas de Diomedes que comían carne humana. Hércules consiguió arrebatárselas a Diomedes, que furioso fue con su ejército a matar a Hércules pero Hércules lo mató a el y su ejercito huyó

    ResponElimina
  12. hola soc rania y vos parlare de un repte que va fer heracles quan va neixer el seu germa va ser tot un repte que lograse el pero hera li va deixar al seu germa que neixera avans per ser
    rei i que heracles neixera despres del seu germa i va ser el d´oberir els portes de hera i vaser el sirvient de hera durant moltes anys ipero un dia va ser el princep i salvador de grecia

    adeu

    ResponElimina
  13. hola soc na erika y la meva resposta:Que Hera va fer que Heracles naixexca avans de el seu germa Zeus . Y despres deaixo va ser tot un repte . ADIOS

    ResponElimina
  14. Es el gos de tres caps cuan li arancaben un cap sortien dos

    ResponElimina
  15. EL GOS CERBER
    Hola soc andrei
    Era un gos gegantí de tres caps i cua de serp. Moltes altres serps li naixien del llom. A més, es diu que la seva mossegada era verinosa. Hesíode diu que tenia 50 caps però altres autors indiquen que en tenia tres.

    Era fill d'Equidna i Tifó, i germà d'Ortre. L'existència d'un gos infernal en l'entrada dels inferns sembla que ja estava present en la mitologia indoeuropeua original, ja que apareix en els mites d'altres pobles indoeuropeus, com és el cas del gos ensagnat Garm en la mitologia escandinava.

    Això no obstant, dues vegades va ser burlada la seva vigilància. La primera va ser gràcies a la música de la lira d'Orfeu que va amansir-lo. La segona va ser quan la sibil·la de Cumas, guia d'Enees en la seva baixada als Inferns, va adormir-lo donant-li un

    ResponElimina
  16. hola soc YAIZAAAAAAA y essta es mi respuesta


    Heracles cuan se encontro al lleo le lanzo una flecha pero la pell del lleo era molt fort asi
    que le aogo.


    ResponElimina

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.