divendres, 4 de març del 2016

Preparam el trimestral de 4t-B

Ja s'apropa el final del segon trimestre i el trimestral està apunt de sortir del forn. Avui hem aprofitat per fer la nostra secció. La veritat és que ha estat difícil triar quines activitats podíem posar perquè hem fet moltes...i de molt bones.

Finalment, s'han triat quatre activitats: la nostra porta de classe com a símbol d'entrada a l'Olimp, una activitat vivencial que vam fer al pati de mesurar les etapes de la història, les fantàstiques exposicions sobre els déus grecs i també el nostre mètode infal·lible per treballar els problemes matemàtics.

El que es pot dir és que els vertaders protagonistes d'aquestes activitats són els alumnes de 4t-B i també les famílies ja que ajudau molt. Igual passa amb el trimestral, com podeu veure al vídeo següent, han estat els alumnes qui han escrit el text original que sortirà a la revista.

Si voleu un consell, heu de ser els primers en comprar el trimestral ja que és un bon record del que s'està fent en aquest curs i del tipus d'activitats que cerca fer el CEIP Cervantes, activitats pràctiques, vivencials i sobretot significatives per als infants.




4 comentaris:

  1. hola soc Nurdin i estic amb Jose David i estem fent les preguntes pero no els puc trobar ni ell ¡a on esten¡

    ResponElimina
  2. hola soc jose david i nouredin

    ResponElimina
  3. Hola Noureddine i José D. En teoria ja les podeu mirar crec. Ja he solucionat els problemes.

    ResponElimina

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.