dimecres, 9 de març del 2016

Tipus d'energies

Aquesta setmana hem tractat el tema de les energies a classe. Aquest divendres farem el control sobre l'energia i la força.

Per estar preparats necessitareu estudiar les tres fulles que hem fet a classe: una fulla teòrica sobre l'energia, una altra fulla que resumeix l'energia i la darrera sobre la força.

A més, aquí teniu el resum de les idees més importants de les energies renovables i les no renovables. Aquestes idees han sortit dels propis alumnes.

El control tindrà dues parts: una part tipus test i una altra de desenvolupar amb un parell de preguntes sobre l'energia i la força. D'aquests controls sortirà la nota final de ciències naturals.


1 comentari:

  1. Hola Jose,soc Nurdin,estic estudiant i a lo mijor puc aprovar el examen es tipus text i no vull tenir ningun fallo.adeu

    ResponElimina

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.