dimarts, 19 de maig del 2020

DEURES DIMARTS 19 MAIG


BON DIA CARINYETS DE QUART!!! ✋✋✋
Com estau? Aiiiii, quant us trobam a faltar!!! 😭😭😭😭

Bé, avui tenim un parell d'activitats per fer,ok?
Venga idò!!!!

1. Correcció de les fitxes de català del divendres 15:



2. Recordam el cos humà:
Feu aquests exercicis a un full o llibreta si teniu. Intenteu fer els dibuixos més o menys. Durant la setmana repassarem el cos humà i a final de setmana farem un qüestionari...






3. Qüestionari sobre un vídeo:
Ja sabeu com va: mireu el vídeo tranquil·lament i contesteu les 10 preguntes només una vegada. Cada pregunta val 1 punt i al final sabreu la vostra puntuació.

 

                                      Fins aquí els deures d'avui!!! Què tingueu molt bon dia!!!
💚💚💚💚 💪💪💪 😀😀😀 😻😻😻😻

5 comentaris:

  1. Hola a todos gracias por los deberes espero que volvamos rápido por que no voy a reconocer el cole por que hace mucho no lo he visto adiós espero que todos estéis bien adiós por cierto soy yasmin🥰🥰

    ResponElimina
  2. Arantxa las dos fitxas primeras no eran para los de religio

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia! No, eren fitxes de català sobre els verbs.
      S'havien de fer...

      Elimina
  3. Hola Yasmin....ya verás como cuando volvamos te acuerdas de todo....seguro que falta poquito para que nos volvamos a ver...Un abrazo fuerte!!

    ResponElimina
  4. Hola chicos soy Ouiam os hecho super iper mega demenos que penita pero bueno ¡seguro que falta muy poco!estoy escribiendo para bosotros porque bamos ha hacer un video de una manualidad toda la clase pero no la misma cosa lo que bosotros querais ¿OK? benga adios muchos besitos mua.

    ResponElimina

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.