dimarts, 5 de maig del 2020

Música (setmana 4-10 maig)

Bon día constructors i constructores!!!!
Com vos va anar l'activitat de la setmana passada? Vareu fer el ritmograma d' Star Wars a la primera??? Segur que siiii!!!! Molts no heu fet el formulari, si era fàcil....!!!!! Bé, espere que aquesta setmana tingau temps els que no l'han  fet  i poden d'acabar-lo, vale???
Supose que s'haureu preguntat perquè vos he saludat dient-vos CONTRUCTORS!!!! Avuí vos toca a vosaltres la contrucció d'un instrument. Heu d'elaborar un instrument amb material reciclat. Crec que tindreu aquest material per casa, recordeu que podeu fer algun canvi de materials, es tracta de reciclar també. Si a casa no disposem de "chinchetas" podeu gastar escuradents o espaguettis. Espere vos agrade l'activitat i recordeu que vull vore tots els pals d'aigua que feu, segur que seran espectaculars.
El meu mail és susanamusicaQ20@gmail.com




         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.